skuwla.

Mh, länge sen ja skrev. I tisdags träffade jag Bibbi, vi solade, åt och träffade grimstabarnen. Sen igår så va det skola, sen fixade vi dricka till idag som har gjort mitt skåp proppfullt, haha! Radio p¨å kvällen, stressigt, men vi ska sända idag vid halv 12 så vi åkte från skolan ca halv 10 igår, haha. Men det va trevligt.

Valborg idag! KOmmer troligtvis vara i alvik, ring mig om ni åker förbi ! Träffa träffaaaaaa :D
skitbra

ooch igår vaen bra dag. jag blev glad och alla siomkänner mig vet varför :)

Du vann mitt hjärta från första stund,och det är fortfarande ditt.

en mammut

när man skrattar utan att röra en min tyder det på djup depression.
(Y)  jag vill bara gråta helatiden.

kanske möta fredrik sen <3

waaahhh

Jag har varit så jävla nära så många gånger. Men jag snubblar precis på mållinjen varje gång. Jag är trött på det. Gör mållinjen lägre? .

Igår va vi i jakan och gjorde ingenting, sen åkte vi till viksjö med en idiot, och han va cp så ja fick damp och skrek på han så då åkte vi därifrån, till mariatorget och träffade Ted och gick hem till alex och sov där och drygade och bajs och allt är såååå komplicerat helatiden och ja orkar inte med det!.
Och jag är trött på min otur. sne åkte vi till vällingby o satt i soluret i 5 timmar o hade inget o göra och sen åkte vi hem typ. WOhoo.

imorgon äre halv 1 som gäller. och en idiot som inte kan använda andra ord än " DU är störd, idiot" och upprepar dessa ca 15 gånger om dagen:)

your face down now

ja har inget att skriva och inget att göra så FUCK THIS !
hatar helg:D

fin

glad. glad. glad. glad.
ni är så söta. hihi. hihi..
så gulliga.

<3

what if i make misstakes

Igår va n mysig dag, träffade Patrik , Andrea och Olle en litn stund, tycker om dom, saknar dom! Jag och Andii stog och stnackade utanförbacklura skolan i typ en halvtimme. Mysigt somfan:)

Började 8 idag, hade sam, sen idrott. Vi slutat efter idrotten så vi åkte o käkade på donken tjocka som vi är. Sen skulle ja till skolsköterskan och prata lite sådär. Det gick väl sådär o ja fick lite uppgifter att göra typ.  Sen vart det att åka hem, och prcis när ja kommit hem, vända tillbaka till vällingby där jag träffade Hanna. Vi käkade  på donken (igen, tjockis) och fick konstiga cigg utan filter. Sen åkte jag tillbaka till skolan igen. Jävligt mycket fram och tillbaka. Va ialf SPL möte.  CHilla me jocke först o tog ut lite låtar, sen blev vi jävligt trötta och ja o sandra flumma som fan i ljudredigringen, sen började killarna spanka henne ? :S . Dom skyllde på brist på saker att göra.  Helt stört. Åkte därifrån typ halv 9.

HEHEHE nu har jag vart duktig och skrivit fett långt. Och jag är glad idag för en mysig människoa har rett ut en mysig sak :) puss <3

obesvarat

sötaspppis i helgen : D
får se hur det blir dååe.

idag vare skola och sådär då, lagom trkåkigt som vanligt men vi rökte ialf vattenpipa på lunchen, hahaha. Loodisar fersure.
Fick sluta lite tidigare från engelskan,  inte för jag gjorde något för ja hade redan gjort klart min datoruppgift så ja surfade mest bara runt.


jaf har jättetråkigt och måste dricka kaffe o äta mig fett tjock. hejrååååååå

assssssspppppp

Aspis ! Vart tog du vägen? Jag saknar dig :( <3

blahbalba

Jag strejkar.  SOM FAN O DE KÄNNS SÅ JÄVLA BRA atm. SÅ ba stick iväg ni får inte röra mig oki?
Jag är så sjukt jävla tröttmen aa okej, de kanske funkar ändå.

nu blire ekerö typ. även fast ja inte har ngn lust. hejdååååå

trashiiii

inte för ja minns när ja skrev sist men ialf.

I fredags pratade världens snyggaste kilel med mig, helt random i farsta. Han är rocker, och bor i farsta. Känner någon honom? Det är allt jag vet om han :D hur ska jag någonsin kunna hitta han igen ? :P

Aja i fredags så träffade vi randoms på tuben och dd visade sig att dom skulle till en grillfest i huddinge, som vi, så vi åkte med dom. Sen mötte vi upp lite fler folk och snackade med en uteliggare som drack alkogel . När iv kom dit va de 1 timme till bussen gick så då åkte vi till kungsträdgården och drack upp vodkan och börja snacka me folk utanför en krog. Sen åkte ja o hanna till tyresö, och ah vi satt iaf o skrek på en busshållsplats men minns inte varför. O sen kom massa folk o ja fatta inget typ, sen gick vi hem till ngn o så satt ja o grina i 3 timmar, alla va fett gulliga mot mig, sen vid halv 6 gick vi hem till tim och sov.

adsgfjhkjlklöä. Jag öfröserhålla humöret uppe :D:DDD:D::D:

sjunker

vad krävs det av mig för att jag ska få må bra? Snälla ge mig ett svar...

?

Jag förstår verkligen inte vad jag gör för fel. Varför blor folk sura på mig utan anledning, vad har jag gjort? Jag kan fan inte göra något rätt. Såfort ja börjar bli lite glad o känna att saker går bra så ska allt gå åt helvete på ett eller annat sätt som sänker mig totalt.
Ingen aning om vad jag ska ta mig till.


Aja va bästiväst i K:fem idag. Jag kom dit typ halv 12. De va nice och man träffade mysiga människor. typ andrea, patrik, olle, jonny, angelica, charlie m fl. möjs.
ajja. bye

waaaaaaah , alla älskar mina seriösa rubriker!

Ahappp då är luren paj .Men bara knapplåset så de går fortfarande att messa och ringa och sånnt!. Men fett irriterande, nu har jag två halvfunderande telefoner. Och jag har fortfarande inte hittat någon som kan åka med mig itll P&L och det behvisar hur dålig musiksmak mina polare har. Jag måste ju hitta nya som har någon musiksmak alls, palla det här lixom.

Sitter på multimedian nu och gör ingenting, jag orkar inte. Har gjort kvar min film och har bara ljudet kvar så.
Igår va ja o Jessica i stan efter den jätteansträngande idrotten(jag är seriös faktiskt jag kutatde runt som en stucken gris och var fett duktig) Hon köpte lite kläder och lite så. Sen åkte jag på den här handledarkursen för att få övningsköra som ja väntat på i 3 veckor. Det va skittråkigt, vi satt och glodde i 3 ½ timme och lyssnade på en människa som pratade jääättteeelååångsaaaammt så omnågon annan hade gjotr det hade de max tagit en timme. Men aja nu ere gjort iallafall ,även fast jag somnade lite.
Vissa människor är jobbiga och blockar och andra människor e jobbiga och sura utan anldning o ja fattar ingetning, sen så finns det en annan människa som man saknar litegrann. <3

och nu ska ja fortsätta ha tråkiogt. bye.

tralalala

igår va ja o bibbi o hanna i vällingby och hade bland annat tjejsnack med viktor hahaha, det va fett roligt ! Minns inte så mycket från igår men ialf, idag efter skolan stack jag o hanna och gjorde nagelförlängning på henne, sen färgade vi hennes hår typ.
mycket trevligt.

och nu är jag ganska irriterad på max.
men de e fine. great. awesome.
godnatt.

emojävlaaaarhhhhhhhhg

Sista lovdagen och det är inte ens fint väder ! Dåligt.
Idag ska ja typ inte göra ngt spec.  Ja ska klippa min mormor. Frågan är hur man klipper tantfrisyr ? . Får väl se det antar jag, går säkert bra. Funderar på att åka och sola också, om det är öppet.
Blir skitbra. Måste plugga egetnligen. Varför gör jag aldrig det? Jag är så dålig.
jag blir stressad av musik. Hjälp mig.
Jag saknar Ted.

en fin dag

happ igår blev de turkfest, men de va ingen riktig fest så vi stack vid 9, käka på donken, satte oss vid medis sen åkte jag hem. Ovärd kväll helt enkelt!
Imorse iaf ringde jag Teddiboy och träffade honom och bambi i tanto runt 5. Och sen vart det seeeegt och kallt och ingafolk så då gick ja o teddi hem till honom och låg  i sängen o kollade wipeout och lite andra nasty program. Och sen grinade vi lite när ja va tvungen att åka hem också. Men det är bra. Det är mysigt.

och sen blabalba backlura fjortisarna på bussen , usch! "uppleva gamla minnen igen" No way ! Vill inte ha ngt me er o göra. och spy på bussne o grejer va e de bra för. BLÄ

nu ska andrea roa mig puss

waah

jag klarar inte av att skriva en seriös sån här bloggsakimojs, det är helt omöjligt ! Får bara damp jämt, typ.  Ville inte ens gå upp ur sängen egentligen för ja e så jävla nere så ja har ingen aning om vad jag ska  ta mig till. Planerna för dagen  är iallafalla att duscha, sen ska jag försöka styra upp lite saker  med lite falska människor men vi får se om jag lyckas.

you will never know if u rly are the number one. But u are the number one for me. and i don't want it like that.

crying fuckface

I have realized what a hell life really is. And now i have to find out a way to live with it.

döööööööööööööö

alla killar är idioter jag ska bli  lebb :D:D:D:D:D:DD: <3
men aah, de blir skibra. sluta dryga då ditt lilla cp. Tänker inte låta dig vara :D

höhöhöhö. Fika i stan med hanna och rickard, nu typ påskmiddag.
Jag får damp vadfan ska man göra. döööööööööööööö

tassstasss

Träffaa Kajsa och nån dude i vällinby igår, vi köpte hårfärg och jag & kajsa åkte hem till mig, färgade mitt hår och chillade galet lite. Sen så äkte hon hem, och jag åkte te Mariatorget te tediboy punkarjäveln. Vi typ sov från kl 10 på kvällen till 3 nästa dag. Och så vaknade vi lite då och då och käkade med mera. Sen sova vidare!

Åkte hem vid typ 3 halv 4 elle nåååt.
sjuuukt slut och trött i huvet. trallalaaa.
snart kommer min lilla mormor hit.
tihihihi.
nu har jag hittat en dude som ska lära mig lira gura och hänga med till piercingshittet : D fett bra !


ikväll händer inget. kanske drar hem till random och kollar film. men vi får seeee. tralalalala.
hejrå

otippat.

ah, imåndags då, åkte jag och träffade Kajsa och Adde i alvik. Vi typ åkte till Hässelby, chilla vid stranden och åkte lite bräda och sådär. Sen bar det av till Gård för att fixa dricka och möta max. Ah, sen drog vi vidare, utan max. Vi stack till vällingby och käkade donken, chillade och lallade runt lite, tillbaka till Alvik, in på donken igen. Riktiga tjockisar.
Sen skulle ja på sånglektion, det gick väl bra.
Sjunger nån låt från musikalen "Cats" typ.

Sen blev det att vänta en timme på maxi i TC, vi åkte vidare mot Hornstull och vandrade ner till Tanto, där vi mötte Sofia och Bella. Sedan även Talitha (stavning?) och Isabell. Sen dök någon Punkarjävel som hette Ted upp, och vi 5 åkte lite senare hem till Sofia för att sova. "Sova". Heh. heheheh.
det var mysigt :). Förlåt att vi störde :( <3.

Ah , nästa morgon åker jag, utan smink vacker och fin, maxi och Tediboy till honom i Mariatorget. Chillar lite där, Käkade, mysade mwih, och sen ner till Bågen, där vi satt och chillade, och mysade massor. Massa mysigt.
Sen hände massa skit med POlisen och allt gick åth helvete iallafall. Så jag började röra mig mot Vällingby där jag träffade hanna. Och Här va en människa väldigt dålig och hade en jävla dålig stil så vi blev lite sura och strejkade litegrann sådär. Men det va god mat och blabalbal. orkar inte skiva mer det blev lååååååååååååååångt.

men mysigt mysigt. blabalablalba. <3
 puss på alla människor. 3

we're all to blame

OCH JAG ÄLSKAR DIG SÅ FÖRBANNAT JÄVLA MYCKET MEN DU VÄGRAR INSE DET DIN DUMMA JÄVEL. Open your fucking eyes and try to see what's real and what's not. Nothing could ever be this real.
You're too far away. Please come back.

no apologies are good enough

Kort om min helg då..
I Fredags va ja m hanna och vi sola & rökte vattenpipa och så, på kvällen åkte vi till hennes pojkvän och krökade och spydde och woho. Sov över där. Lördagen så solade vi ännu mer, käkade massa chips och cola. Sen åkte jag hem, och blev sedan att jag åkte till Farsta och sov hos Tobbe.
Träffade max vid typ 2 idag, vi lira fotboll typ , käkade pizza o massa läskoch grejer. Sen åkte vi till ekerö och köpte cigg av Rob , som va drygaren själv men det är lungt, ska träffa han snart.  Sen vart det att åka hem iallafall.,

blabalba.
du känns länge bort än nånsin, och jag gillar det inte riktigt.
Do you really want me to replace you with something typical?

jag älskar dig.

våååår. dö

Idag har varit en mysig dag med mysiga människor. Jonny kom till min skola så jag gick ner och kramades lite och pratade med han. Saknat han, vi har fan kännt varan i typ 3 år nu! Älskar dig vännen :)
Sen träffade jag tompa under mattelektionen, trevligt, bad girl. AH, sen bar det av mot spånga, träffade Viktor på stationen, mys mys. Åkte till spånga, mötte Sandra och Hannah, länge sen man träffade dom också. Så jag och Sandra käka på donken, åkte till islandstorget och solade, nice. Sen åkte vi till Alviks skatepark och satt och kollade på tuffingarna ett tag.
Åt hos sandra, kollade vänner och tog sen 119 hem, tar fan en timme därifrån.

och du kan gå och hänga dig okej? .

och ingenting händer på lovet förutom måndag. För oskar är dum i huvet. Umgås med mig då.

another day of paradise?

Seriöst, det är sjukt hur mycket man kan sakna någon. Blir helt frustrerad här. Iallafall, färgade håret imorse så det är lite ljusare nu. Frågan är om jag ska färga en gång till eller om jag bara ska köra på silverschampoo för att få bort det orangea. Träffade sedan bibbi i vällingby, hon kollade på lite saker. Sen var det meningen att jag skulle åka till nånstans där rasmus va, men sen blev det iallafall inte så, så jag åkte hem. Är så sjukt trött, känner mig fett slien och skitig och har ingen aning om varför. Men jaja. Händer väl ingenting ikväll antar jag, ta det lungt framför tvn och prata lite med Tobbe typ.

HAHAHAHAHAHl
"jag vill ha sex? :O"
mYYEaashh. <3

cp , hejrå

σε αγαπώ

please return and fill in the space in my heart

RSS 2.0