Tisdag.

Började halv 10, med lite skit som inte är speciellt värt att snacka om. Efter skolan lekte jag med Max, woho! Vi typ käka glass, och så aah blablabala massa saker, sen spelade vi iaf Fifa  höhöhö och jag är fett grym! Det var fett roligt, hahaha! Kom hem typ 11 iallafall, åkte från bromma lite innan 10. Men så går det när SL är åt helvete och tunnelbanorna är sena så man missar bussen med typ en minut och måste vänta typ en halvtimme på nästa. Gud vad skönt det skulle vara om man bara bodde vid tuben och slapp ta bussen.

Imorgon är vi iallfall lediga och tyvärr finns det ingen som har lust att hålla mig sällskap på msn inatt. Men jaja, det löser sig väl. OCH IDIOT VARFÖR SVARAR DU INTE JA BLIR FETT IRRITERAD OMG.

Ah ja har inge mer kul att säga men:) bai.

är du säker på att du lever? nej , jag är död

Ny vecka, börjar halv 12 på måndagar. Vaknade skitfort imorse, så blev klar ca en halvtimme innan bussen gick. Segt som fan säger jag bara. Brukar ju alltid ligga och dra mig och missa bussen, men inte idag inte. Vi hade samhällskunskap och naser skrek halva lektionen som vanligt. Sen engelska i en kvart. Sen åkte jag till islandstorget, och solade, och sen vidare till Enskede gård, Sedan till mammas jobb, och sedan på syndundersökning. Sen gick vi och kollade lite i affärer och jag köpte ett linne. KÄkade middag i stan, och sedan skulle jag på sånglektion. Det gick väl bra, vi har sänkt låten nu för jag är så värdelös på att sjunga "ljust"
Är sjukt trött men mår faktiskt bra. Det är något med solarium som gör en glad.
Imorgn blir det troligtvis att vara med max efter skolan, ingen aning om vad vi ska hitta på men.
Det blir skiiiiiiiiiiiiiiiitbra!.

I wanna go home (8) trallalaaaa.
godnatt typ.

simple plan

"Oftast löser det sig med hjälp av ett förhållande. Det gjorde det även för mig."
Tråkigt att förhållanden inte är min grej då.

One day she will tell you that she has had enough

Tralllaalalaaa, söndag åhnej. Va m hanna idag, vi solade lite sådär. Bruuunisar ftw. Ska övertala henne lite att åka med mig till P&L också, hihi. Jag har inget att skriva egentligen. Frågan är varför jag skriver då? .  Aja.
stfu.  it's time to say goodbye.

stfu

Sluta säg att jag inte försöker, för jag försöker fan hela tiden! Det är inte mitt fel att jag inte lyckas, och det börjar bli ganska jobbigt att försöka, man vet ändå hur det blir! Men säg fan inte att jag inte försöker.

Någon som vill åka på Peace&Love med mig? Skulle betyda fett mycket. Pallar inte med en till piss-sommar. Vem som helst, någon random?

Känner mig som en desperat liten unge. Men jag försöker iallafall!. Ja hatar söndagar. Hejdå

please,

I'll do it for you, even though youu're a fucking asshole.
Rly need to do something, can't continue like this,,

I dont wanna be worthless. I don't want you to give me no respect at all, i don't want you to look down on me. I'm worth so much better, but you just don't recognize it. Stop treat me like shit, i'm just as good as you. I won't take this anymore, all you do is complaining on me, even though you do just the same thing as me. You just don't wanna believe you do.
I'm not fucking worth this.

please go to Peace&Love with me, make my summer?

don't take what's in front of me

Det blev att jag färgade håret igår, och efter en färgning från svart så är mitt hår nu guld-hamster färgat. Men ska färga igen om en vecka, och sen massooor silverschampoo så blir det great. Känns fett konstigt men jag behövde verkligen något nytt. Sen vid 10 åkte jag ialf till Kevin i kungsängen, typ. Vi kolla på film och som vanligt sådär. Imorse åkte vi till stan, fixade cigg åt mig, träffade chili och Kevins jättesnygga bror Zack.

Sen åkte jag hem och ingenting händer ikväll, för alla människor leker fett upptagna och ingen vill ta med mig på något och en vissssssssssss person är cp och falsk och kan dö. SÅ det blir att ha tråååååkigt och trååååååka och traaalalalalaaaa och någon har kopplat ur min tv och det är dåligt. Roa mig.

nothing on my back

Skola, woho! -.-
Vi började iallafall med ett nytt projekt på mediaproduktionen, vilket går ut på att vi ska göra en musikvideo. Vi ska använda oss av min brors band. Kommer bli awesome. Var hos skolsköterskan på sån här häslo kontroll och jag började grina så jag måste typ gå dit nästa vecka också. Men det blir bra.

Inga planer för ikv, önskar ngn hade lust att träffa mig, men annars blir det väl att börja blondera mig då. Ska fan göra det, vet att jag kommer sakna mitt svarta men man måste ju få lite förändring ibland.
Bye .

forward it goes

Mhm, gjorde klart min flashfilm idag på Mum: en, den är SKIT GRYM OCH AWESOME! , det är ju jag som gjort den ;D Ah sen åkte vi till naturhistoriska m mattelärarna, wooho! Det var skittråkigt, men det fanns massor gulliga uppstoppade djur så jag gick runt och pep lite :)
Sen orkade vi inte mer och hade tappat bort våran klass typ så då åkte vi hem, elr ah ja åkte till manne.

Jag är sjukt söt i glasögon och alla vet det! Imorgon är det fredag och ja har inget att göra, för det blev lite missförstånd, haha. Dåligt! Umgås med mig.

Aja nu ska ja gå igenom all gammal musik för att hitta ngt som går att lyssna på i tystnaden ;D puss.

babalaabll

Wohoooooo sitter i skolan , har multimedia och håller på med en flashfilm. Det går ganska bra men nu har jag fastnat, haha. Sjukt komplicerat program :( . Typ kl 12 ska vi till naturhistoriska på studiebesök, med våra mattelärare :S , frågan är vad vi ska göra där :D Aja blir väl chill , skönare än mate och engelska och svenska och allt vad vi egentligen har på torsdagar.

TRALALALAAA JA E BÄST O JESSICA JOBBAR INTE SÅ JA SKA SLÅÅÅÅ LITE ÅP HENNEN U PUSS : d

mmhm yeash

JAG VILL HA VITT HÅR FETT MYKT!  :(
Ge mig det? ; >

Sitter o glor 2 ½ men, men nu är det reklam. Måste göra ngt åt mitt hår och att jag blir pissful på bild, hahahah. NU börjare :) pöss

Did it hurt? ;D

Skola idag, tiiidigt. Samhällskunskap och Naser dampar som vanligt på att vi inte håller käften och så börjar diskussionen igen, att vi inte orkar sitta tysta och skriva av hans gramatiskt felaktiga menningar från tavlan, och hans 5 minuters raster. Sen hade vi iallafall idrott, jag var med för första ggn på aslänge. Men jag har fortfarande ont i svanskotan sen Kungsberget så jag kunde inte böja mig ner eller springa, så alla spelade bandy medan jag och Jessica körde badminton typ, vi är bäst på det!.

Sen gick vi tjejer till vällingby, LIsa kollade på kläder och så åt vi lite på donken och så, full av idioter.
Sen blev det att åka hem :)

Ingenting händer idag , så träffa mig, roa mig och blablabala. hejdå.

dickhead

jag önskar du kunde lyssna på mig och sluta tänka med kuken.

you're the centre of my day

Jagförsökerjagförsökerjagförsöker. Jaglovarattjagförsöker.

grattis till min lillebror idag som fyller byxmyndig, wohoooo!. Han är så söt och så liten.
Skolan är värdelös men det gick bra på matteprovet idag, även fast det tog en jävla tid (Som det aldrig brukar). Men jaja, det är bra.

Mh helgen planerad redan! Utom söndag då. Känns skönt :) Men langa fest? SKulle va sjukt trevligt.
NU ska vi ha lillebrorfyllerår-middag. bye.

she wanna know what he's looking for.

Som lisa skrev i sin blogg : "Har man misslyckats tillräckligt många gånger så är man van vid det, man är inställd på att man inte klarar det." Precis så känner jag helatiden, att det är omöjligt. Det är omöjligt att må bra, det är omöjligt att få som jag vill. Helt omöjligt.
Det är därför jag ger upp.
och det är därför jag mår dåligt
OCH DET SKULLE VA SJUKT JÄVLA ROLIGT ATT GÅ OCH HÄNGA SIG JUST PRECIS NU! :D


för jag har ingen aning om vad jag vill med någonting längre och jag vill inte ens tänka på det för jag blir så sjukt förvirrad så ja typ ramlar ihop på golvet av att allting snurrar.



idag har jag varit med krille och sjungit. och vart i skolan 1 timme. mycket värd timme, not. blä:)

wake up with tears in your eyes

Ibland känns det lättast att bara försvinna, jag orkar inte försöka mer.
Känns som att jag har kastat bort hela min uppväxt på - ingenting. Inget har fan varit värt. Ba masssa jävla otur jämt. Jag har en tendens att trassla in mig i människors tidigare problem. Jag träffar dom alltid på sämsta tänkbara tidpunkt, från min synvinkel.
Och jag är så förbannat trött på det. Jag har ingen aning om vad jag ska ta mig till. Jag vill inte vara den person jag har varit, jag vill inte minnas det liv jag left. Jag har alltid kännt mig så sjukt jävla värdelös.
och jag orkar inte mer.

to be on the edge of breakin down

Jag vet att du kan vara honom, bara du vill. Det är därför jag inte lyssnar på vad dom säger. Dom ser dig inte ur mina ögon.

What if I lead the way
What if I make mistakes (will you be there?)
What if I change the world
What if I take the blame (will you be there?)
What if I can't go on without you

bro's b4 hoes

Så sjukt jävla besviken. Att du säger "men lita på mig!" och sen går och bevisar att jag absolut inte kunde lita på dig. Och att du inte ens verkar bry dig ett piss om det, och när jag gjorde samma sak lackade du som fan. Förstår bara inte hur du tänker.  Du e fan inte ens värd mig. Du ska va så jävla glad.

Aja, i lördags åkte jag till Kristoffer i Solbacka på ekerö, vi typ kollade på film & drack vin och pratade om livet, haha. Så sov jag över där. På lördagen åkte jag och träffade Hanna, vi rökte vattenpipa & så, med Bibbi och nångon Matte, sen sjuktsade han hem oss på hans moppe. Fett roligt fett länge sen man åkte det. Lite söt va han också.
Så åkte vi till vällingby, käka på donken, så skulle jag hem, missade precis bussen och det var en halvtimme kvar till nästa, yay! Som tur va kom Charlie och höll mig sällskap, trevligt, länge sen man träffade honom.

OCH JAH ÄR SÅ JÄVLA ARG. OCHJ AG BÖRJAR 20 ÖVER 1 IMORGON!

take my hand

Jag känner mig lite lycklig faktiskt. För första gången ;>.
Sen finns de lite saker ja inte vill erkänna men det är en annan sak.

jag drömde att jag hette Jessica och på något sätt lät det jättenegativt när folk kallade mig det.
Jag är störd.
Och jag har tråkigt.

idiot.

Ah jag va ju hos läkaren och fick medicin förut, och sen några dagar senare så ringer dom o säger att vi har köpt fel medicin, och att vi måste köpa en annan för den vi har köpt inte hjälper nånting! Man ba omg, bra att ni vet vad ni gör typ? Blir lite irriterad, så nu måste jag käka sånna saker ännu oftare ännu längre. Usch.

Aja, gjorde inte mkt på kvällen igår satt och snacka m en dude på msn typ, och nu har jag grooooooovvv träningsvärk i varenda muskel man kan ha träningsvärk i, ja lovar! Gör ont såfort jag rör mig woho.
Men nu måste jag ner o käka frukost, för ja måste hinna käka så många ggr om dagarna när ja tar fittmedicinen. 
bye.

the business of living ._.

jobbigt jobbigt jobbigt jobbigt jobbit jobbigt jobbigt jobbigt jobbigt jobbigt jobbig jobbigt jobbigt jobbigt jobbigt jobbigt jobbigt jobbigt jobbigt jobbigt. Måste du göra såhär mot mig :( .

Jag vill gå och lägga mig men jag har ingen lust. Jag vet inte vad jag ska göra. Jobbigt. Tråkigt. Dö. :)

Kungsberget

Kungsberget idag med Jessica, Emilie, Anna,någon dude, och typ nåra andra blabalba. Ja åkte snowboard för första ggn  , wohpoooo :D jag är fett bra , naat. Typ ramlade / satte mig ner 254948 grr, hahaha. Ramlade baklänges nerför en gång och stukade handen, och gjorde illa svanskotan woho :D Sen ramlade jag i liften typ 3 ggr, hahahaah ! Sen bytte ja till skidor o åkte lite puckelpist iaf.

Men de va awesome och snyggaste killen ever var där och det var massa myyyyyyysss. Och Anna va jätteduktig ! :D
hehe. Bilderna är åt helvete men vem bryr sig, lägger kanske upp sen.
bye

Gå Hem.

duscha, träffa tompa, packa, åka till Jessica. Trött. FETT SUR.
Det är kallt ute. Vår <3.
gå hem.

HOHOHHAHAHAH

"SEXSTÄLLNING, PIRATEN: Ta din tjej bakifrån & precis när du ska komma så drar du ut den & låskar henne på ryggen, då tror hon att du kommit. Följden blir att hon vänder sig om, då sprutar du henne i ögat och knäar henne på låret.. Hon hoppar iväg svinsur på ett ben med handen för ena ögat... Där har du piraten!"

HAHAHAHOAHAOHAOHAOAHHAHAHAHAHAH elakt ; <

Värd dag?

Nej! Åkte till skolan klockan 8, hade en lektion + en brandövning. "Varning. det har uppstått en brand. blabla" HAHAHAH<3 .
Sen slutade vi, kvart i 10. Riktigt ovärt egentligen.
Ska till vårdcentralen (?) klockan två, läskigt. Får se hur det går där då, och vad det är för fel på mig.

Det är gulligt med killar som man aldrig har träffat som tror att man ska bli tillsammans med dom, och skita i allt för dom. Lite patetiskt är det också. Jag skrattar lite :')
Nej nu blir det frukost.
bye

And i was just like höadhavdfhasda? o: ?

EN ny.
Första taken, kan det vara? tanken försvinner snabbt
Andra tanken, någon random.
Men kollar man närmre, jovisst var det du. Det var ju det.
Helt overkligt sådär. Som att jag befann mig i en anna värd.
Första frågan, varför?
Sedan kom första ordet. Andra frågan. Varför? Väldigt förvirrad, väldigt förvånad.
Sedan kom din första fråga. Det kunde inte vara sant. Det kunde det inte!
Eller kunde det? Jag var inte säker. Var det ett skämt? Jag frågade inte.
Vi delade ord. Vi lyssnade, och svarade. Inte han och hon, Vi.
Tillsammans.
Sedan kom förklaringen, som jag inte trott skulle komma. Men där var den.
Och den var ljuvlig. Den var suddig. Jag kände mig inte levande.
Förvirrad, förvånad, förväntansfull. Hände detta verkligen? I verkligheten?
Svårt, riktigt svårt att förstå. Tappade kontrollen.
Skrik. Massor av Skrik. Som en dröm, som man bara minns suddigt.
Förvånad över att förklaringarna, var så pass lika.
Även fast dom kom från två olika munnar, två olika hjärnor, två olika hjärtan.
Från två olika människor, som för tio minuter sen, inte vetat någonting.
Det var så enkelt, men ändå så svårt.
Du var så rädd, men ändå så lättad.
Ja, jag var helt galen.
Med ett leende, vet jag fortfarande inte,
om jag kan tro på dom ord som kommit ur din mun.
Så otroligt osannolikt, att dom skulle komma från en person som du.
Verkligen. Chockad.
Men ändå glad.
Så jävla glad.

2008-10-08 @ 13:14:56

Första inlägget!

Jag bytte blogg från "http://cutewithouthee.blogg.se", varför behöver ni inte veta, men nu är jag här iallafall!
Andra sidor ni kan nå mig på är:
Skyhighstandard.deviantart.com
Skyhighstandard.bilddagboken.se
Myspace.com/jennifermobacker
Emocore: Jeni
Playahead: Jwnnie
Facebook: Jennipher Mobacker


Första inlägget brukar ju aldrig vara så långt. Och det kommer inte heller det här vara. Därför tänker jag avsluta det nu!
Läs&kommentera osvosvosv.

RSS 2.0