i'm left behind..

.. living in shadows.

ghlköä'¨åpöolhi

har inte vart hemma sen Tisdags. Träffade först Adam, sen tobbe, sov hos honom, sen åkte jag till jerry och sov där, sen hos hanna sista natten.

Igår var ganska urflippat. Vi va hos Jerry, jag Hanna, Pitche, Adam, Benny, Ange och Amanda -.- . Vart värsta catfight mellan Hanna och Amanda, som btw hatar varandra. Slutade ganska illa. ganska, ganska... wierd.  blä.


nejnejnjenejnejnejnejenje

Var på Bio med lillebror igår, Såg Ice Age 3, den va helt knäpp , och rätt rolig men det kändes nästan inte som att det var "Ssamma film" som dom tidigare filmerna. Ganska komiskt med mig ohc min bror i mitten av biosalången, asgarvande, med massor av småbarn runt om. Haha :)

Ska träffa adam idag tror jag, men måste duscha osv.. Sen ikväll skulle jag till dra till Tobbe, som tydligen hoppar av på samma väg som Unner :O Jag hoppas verkligen att det inte är lika långt att gå, det är sickness. Vi ska typ chilla galet, lira GH, kolla film och sådär,  jag lär sova kvar :)

Nu ska ja göra frukost, så ja kan ta min medicin.  blaaahhh.

,.l..

fuck this

jag hatar den här dagen.

Jag känner mig som ett jävla sär, och så måste jag gå upp pisstidigt för att åka till fucking vårdcentralen, och så har jag ont i halsen, och jag tror inte jag ska gå ut något mer idag. Men jag måste gå om 10 minuter. doh. Det är gay och bög festival (pride) idag, i tanto? och i kungsan. Jag ska inte gå dit, jag ser ut som ett mobboffer. mohahaha.
När skiten ä borta ska jag träffa Adam och Tea, om ja hinner innan Tea åker. Vi löser det.

Jag orkar inte vara sjuk och jag orkar inte vara i stockholm. För alla dåliga saker som hänt finns i stockholm. Stockholm ger mig dåliga vibbar. Jag vill bort! Ganska trött på stället efter 15 år också.

JaG måste skaffa jobb, någon som har jobb till mig ? (A)

mixed up in the city

Var på hannas middag igår, vi va runt 10 tjejer som käkade på en kinarestaurang typ? Satt där i säkert 4 timmar eller något. Blev totalt 1900kr för alla, hahahah ! 190 cheeseburkare på donken xD. Efter det åkte vi iallafall till någon Martin i spånga, där Ida var, jag blev skitchockad. Det var väl trevligt men hände inte så mycket. Senare träffade jag även Linnea, min förra granne, sen kom Eric och Jonathan :O. Herregud vad alla känner alla

Ska träffa Kajsa idag i think, vi löser det !
Ratt råkar vara grymmast... ;$

take it away! aaaah !

Blev inte alls att vara hemma igår. Åkte till Spånga och krökade. Det var random, men helt okej.. Sov där , då jag annars hade fått vänta i 40 minuter på tunnelbanan, woho :) Skulle träffa Volfis idag.. eh.. men vet inte hur det blir med det. Har ingen lust alls att gå på Hannas middag när jag känner mig såhär jävla ofräsh. Alltså inte sån ofräsh som försvinner när man duschar, utan andra saker.

Nu ska jag klä av mig alla mina kläder och äta mat. bye.

Tonight

Jag och Andrea gick först hem till Malou idag, och hämtade hennes vattenpipa. Sen tog vi bussen till Gård och jag bokade tid på vårdcentralen, och hämtade ut mina p-piller. Åkte sedan till vällingby och fikade på Waynes, (stavas det ens så?) Sen åkte vi hem, kollade på repris från idol 2006, haha, och lagade mat.

Var skitsur imorse så lyckades gå hemmifrån utan mobilen, helt handikappad kände jag mig hela dagen! Så det blev att inte göra någonting alls ikväll. Bara sitta här, lyssna på crashdiet och ta det lungt. Kanske sätter på en film senare, men jag ahr redan sett alla. segt somfan. Langar lite mongobilder fårn Andreas otroligt lilla dator. hahaha. Cute!



i miss you as hell

Love is blind..

.. man ser det så tydligt när allting klarnar. Jag tar inge mer fucking skit från dig.

Blir nog att träffa andrea en stund och göra lite ärenden :) Sen har jag även lovat att ringa Volfius så vi får se vad som händer.. Och Kristoffer vägrar komma hit och ge mig frukost.. så om jag inte ska hungra ihjäl måste jag gå ner och äta nu. Sen vänta på Andrea, som jag tror fortfarande, är segast i världen! Hahaha.

Lös det !

Kom hem 4 inatt, sov till halv 8, kom hem halv 11, somnade och vaknade nu :) woho.

Jag va i Nynäs igår, första gången på typ 3 år! Sjukt nostalgiskt, haha. Ialf m Hanna, Emma, Volfius, 2 Joakim och Mike.
Mike var utbytesstudent från england typ, så han kunde ingen svenska. Han såg typiskt ut som en sån där kille som är " Snyggingen" i en tonårsfilm som kan få vilken tjej som helst, haha! Skitsöt.

Vid typ 11 så åkte jag och Volfius, jag åkte förbi Tanto en stund där jag hittade några. Fick sedan ta fucking nattbussen hem (Men jag är fucking glad att den går!) Sjukt segt men hem kom jag iallafall.

Och jag hatar att man fucking måste beställa tid ska det vara så jävla svårt seriöst? Herregud. Fuck this jag får dö istället :) Svenska samhället är pantat. Nu ska jag äta.

WIIILD :o:o

I know who I am but not where I belong.
And it's definitely not Here.

Jag längtar så fuck mycket tills jag får flytta härifrån, om jag har den turen att hitta någon att bo med :)
Det är mysigt väder som fan idag, men jag vet knappt vilka jag umgås med längre så jag ska nog inte göra något idag. Det måste vi lösa ; @ Jag hade tydligen namnsdag typ i förregår, elr nått ;S , så jag fick en jättemysig sjal av mamma. I love it ! thanku.

MIKE ÄR HANNAS MIKE ÄR HANNAS MIKE ÄR HANNAS !
;@
the only rule.

don't worry be happy ffan

Jag som skulle gå och lägga mig tidigt idag, gick inge bra alls! Träffade en polare en stund nu inatt, kom hem alldeles nyss. Det var mycket trevligt, mycket att prata om och sådär! Var ganska länge sen sist. Ska väl försöka gå och lägga mig innan halv 4, så jag får åtminstånde 4 timmars sömn innan jag ska upp igen!
vi löser det ; @

Skänk pengar till fattiga (jag) , pleaze ! I'm rly fucking tired, and sometimes i start to think in english. I know i suck on english, i'm fucking wierd. But just ignore that please (a) .

visiting little brother.

Sitter inne i lillebrors rum och ser American Pie, awesomeness! Vi träffade NIklas och Tompa en stund idag, och jag hade ingen aning om att jag var så fucking bollrädd. Visst, alltid vetat att jag var lite, men inte såhär! Det är hysteriskt förfan.

Näe, ska lägga mig och fortsätta se filmen, have a nice evening fuckers.


Helt sanslös.

Frågan är hur fan man lyckas ? :D Jag har ställt klockan på halv 8 2 dagar i rad, och tryckt "snooze" osv. Och ändå så vaknar jag inte ordentligt förens runt 12. Och då har UM stängt. Grattis jeni, u're amazing.

Jag sitter och käkar marinerade vitlöksklyftor och försöker kolla upp vadfan som händer idag. Vi får väl se. Ska iallafall skriva ut ID fotona och klippa brors hår ikväll. Vädret ser ju inte allt för kul ut så vi får väl se vad som händer.  Ska fan lägga mig tidigt så ja fucking kommer upp imorgon! Wish me good luck.

Det suger att um har "killmottagning" på typ eftermiddagen , men ingen "tjejmottagning", så alla brudar måste upp fucking tidigt. Könsdiskriminering förfan!

Jag hatar min ständiga otur.

Och jag hatar att jag alltid haft känslan av att jag inte duger. Är det sant?. Säg att det inte är sant.
Jag är hemma nu iallafall, Och jag känner mig precis lika värdelös som jag alltid gjorde förut :). Nu börjar detta tippa mot en emoblogg igen, men jag försöker faktiskt. Men ibland måste man få skriva av sig.

UM imorn... fixa ID.. klippa brors hår.. och nu ska jag helt enkelt gå och lägga mig och vänta på bättre tider! Om det finns såna vill säga...

RAOWR !:  fuckface.
jag är snyggast och det har jag alltid varit, jag vet


Hej finspång!

Kom hit, till Mike, igår. Han hade skickat mess på morgonen när jag vaknade , "hoppa på tåget nu!:D" Så jag hoppade upp, började packa och fixa med biljetter. Eftersom mitt pass blivit snott så drog jag med min älskade lillebror till Centralen och köpte biljett där. En sista minuten, billigare också, så sjukt bra! Jag var framme i Norrköping 17.10 då han hämtade mig med bil :).

Vi åkte hem, åt mat, kollade lite på tv och bara var, sen åkte vi ner och badade runt 8? elr 9? jag vet inte, men det var asvarmt i vattnet och skitmysigt. Det är bäst att vara här :) Nu kommer han hem från jobbet om 1 & en halv timme, och jag ska gå och göra iordning mig lite.

bye fuckers.

You're in love - Ratt

Åkte och träffade micke en stund igår, bad news typ.. Sen skjutsade han hem mig, så åkte jag in till Tanto runt halv 10 och träffade Metallslave, sen även Hanna och några andra knäppa figurer. Det var väl.. eh.. trevligt, men sen blev jag jättefull, så kom det en tjock kille som skulle slå ner oss, fattade aldrig varför. Åkte hem till Metallslave och jag kommer typ inte ihåg, haha. Men sov där iallafall, stack hem vid halv 3 idag då han skulle till jobbet, haha stackars liten.
Jag måste bara tillägga att Metallslave är en mycket generös människa som ger fattiga människor (jag) det dom behöver (cigg och sprit) . :)

Skulle fixat ID kortet idag men jag kom hem för sent så dom han stänga, blir att fixa det imorgon. Det är så jävla varmt så jag tror inte jag pallar göra ngt mer idag, kanske träffa niklas ikv möjligtvis. Annars blir det väl jag och gitarren :)
Tanto är en dålig plats, häng inte där!

hmmm... hittade den här från peace&love,

Kolla 00.09 och 00.51,  martin o pirre, bbisar :) <3


Hultsfred 09



ÅKte dit med whiskey och tea/filippa/dolly/whatever, där bodde vi med martin o pirre och massa andra okända människor. Flyttade senare till Robbans camp och raggade upp ett tält med Mike :) Minns typ inte mycket, men det var fett mysigt och kul och regnigt och lerigt och äckligt  :)

hultsfrred imorgon!

NU blire frulle, sen fixa sista grejjorna o sen hultan imorn ! Hörs när jag kommer hem ;) puss

Bilder från tanto!

Snodde några från Tobbes bdb , mwahahah.


Dom trevliga pojkarna jag umgicks med! Tobbe, louie och METALLSLAVE! . tynga grabbarna föfan;



En knäpp jättefull tiobbe "! :);


Jeni and Metallslave, mwhahhaha. Riktigt porrig bild också, naat.;


En jättegullig (inte alls dryg!!!!) louie ! ;)


godnatt :)

tanto!

Håller på att packa förfullt nu, ska hoppa in i duschen, sen bränna en skiva och klippa mammas och mormors hår, suck! Igår var jag i tanto med Tobbe, sen kom även Lo och Metallslave,  och några till. Det var trevligt och jag kommer alltid minnas kolonilotterna i tanto på ett speciellt sätt med en viss person, HAHA . Nejmen, hade ingen dricka med mig men är man bäst så får man ändå :) Sen åkte folket hem, och jag träffade henke på tunnelbanan, vi åkte till donken o käkade. Sen mötte jag Yoda påväg mot tåget så hängde med honom en stund då han väntade på bettan o co som var på harrys. Sen tog jag tunnelbanan hem, då var klockan 2. i Hässelby strand mötte jag Simon, och eftersom bussen gick om en halvtimme så bestämde vi oss för att gå. SLutade med att vi sket i bussen och gick ner till hässelby strandbad och snackade och så, träffade lite random folk som badade.

Det kommer bilder från dom här dagarna, peace and love och liknande, men antagligen efter hultsfred. Så får bli en bildbomb då ! Men det blir bra. Nu måstge jag skynda mig, bye ! :)

more, more, more

är fortfarande ute på fagerholm, ingarö. Snart ska vi börja dra oss mot bussen och åka mot staden. Jag ska åka hem, packa, städa, klippa min mammas hår och liknande , och ikväll kanske det blir tanto, vi får se vad mitt psyke klarar av :) Tea ska till solna och fixa lite sprit , pepp som fan ! Så ska vi hämta bandspelaren, så åker jag tillbaka hit imorgon.

Igår gjorde vi inte mycket alls, men det var trevligt iallafall. Ja tror inte vi gjorde ngt iallafall? Haha shit, mitt minne alltså. Men nu ska jag fortsätta loda på hamsterpaj och oroa mig över diverse saker jag inte kan göra ngt åt för tillfället. puss.

felet är att kärleken är en så stor del av mitt liv.

Har varit på ingarö sen i måndags, aschill o bada o chilla med vattenpipa och sådär, med trevligt folk. Nu blir det att förbereda hultan, är så jävla pepp och det kommer bli så jävla roligt, jag, jennifer o tea.  Nu sitter vi och kolalr på en svensk kommedi, så jag ska typ se den. Men men.

felet är att kärleken är en så stor del av mitt liv. Mitt psyke klarar inte dramat mellan oss. men det är inte över än !

RSS 2.0