det är så jobbigt att hitta på rubriker

I fredags träffade jag niklas, sen gick vi till badberget, och det sög, hehe. I lördags övningskörde jga lite med mami, hahah ah ska ju inte skryta direkt, jag är ganska värdelös faktiskt. Men övning ger färdighet!  Sen grillade vi , mysigt  , och sen messade Max så jag åkte till Badberget igen ock träffade honom. Där va redan Niklas, kenny  nåra. Senare kom även Bibbi, Tobbe, Reet, Malin, Reneé m.fl, det var hur trevligt som helst, men mina cigg blev snodda så jag blev lite sur. Så träffa vi även på Danne, som jag tydligen vart hemma hos för ca 3 år sen, och Niklas sm ser ut att heta christoffer som jag också hade vissa relatiner till på några olika knstiga sätt, haha. Men asnice fan!. Sen när klockan började närma sig 2 så hade dom flesta gått, så jag , tobbe, niklas, reet, och malin gick hem till Ellinor, där hände det inte så mycket. Fick sällskap av Tobbe till bussen som vanligt, kom hem runt 4 tror jag , det var iallafall ljust ute, hahah.

Va ju en aaaaning seg när jag vaknade imorse. Och idag har jag inte gjort nånting, bara varit ute och smält o solen, det är så sjukt varmt så det finns inte. Och vissa människor är cp.

hhöhöh

please dont take him just because you can

Jag känner mig hatad utav alla. Kanske inte hatad, men definitivt ogillad. Och jag förstår inte varför. Är jag en tönt? Är det fel på mig? Har jag gjort någonting? Eller vadfan är det frågan om :S. Pallar inte gå runt o känna mig helt värdelös o dissad, orka leva så.
Går och frågar mig det varje dag. Vad gör jag för fel?.

Och imorgon får vi veta svaret på ett annat problem.
Och jag hatar er plattanmänniskor, ta åt er förfan. sluta glo fett snett på mig o vara fett otrevliga. häng er.

och idag har jag köpt massakläder o världens finaste skor <3
underbart <3

NU FINNS INGEN ÅTERVÄNDO!



Nytt namn på BDB också;  Rockieboyz.
Känns som det börjar bli dags för en ny design också, får se när jag orkar med det, hahah.  I think i have my own little Lizzy Rocker <3  leskit .

bai

knaz

tjafan. jag har varit alkoholpåverkad sedan i onsdags. I torsdags träffade jag hanna, bibbi och angelica, och vid typ 9 åker jag till brommaplan och träffade max, fredrik och bruno, vi va hos max en stund , sen vart det chillkrök hos daniel. Det va väl nice och en aning otippat slut på det hela, kom hem typ halv fem.

I fredags vaknade jag vid halv 4, och vid 7 mötte jag fredrik och vi åkte till älvsjö, med max också, och träffade bruno som köpte öl. SÅ käkade vi där, sen åkte vi till tullinge (<3) , där träffade vi Malin och någon annan tjej. Så va de fest hemma hos linnea, sofia kom också, och lite annat folk va där. Helt crazy strulfest typ, flippa ur totalt och lite bad stuffs hände, Jag sov hos Jocke.

Kom hem runt 11 på lördag morgon, gick och la mig och sov till två ungefär. Smsade sedan Niklas , åkte hem till han runt 4 kanske, trevligt som vanligt! tobbe kom också dit, dom satt o spela fifa o sådär. Topma kom också efter ett tag. Sen skulle jag till Sofia på lite chillkrök, och Tobbe hänkade av mycket konstig anledning, men det var nice. Detta blev då en ännu värre strulfest än i fredags, men whatever. Kan ju säga att dom flesta gick därifrån med minst 2 stora sugmärken på halsen, haha. Men det var astrevligt, aslänge sen man umgicks med tobbe också.

kom hem runt halv 3 den dagen.

Ah så idag träffade ja kajsa en stund bara , måste plugga lite men ah vetefan om de kommer hända, kommer få IG bigtime.. Mår åt helvete, och inte bara pga att jagh är bakis o sliten. Men det blir UM på fredag också.

bye

faiolwhoe

träffa krille, zacky , angelo o nåra i tc, sen drog nåra till tanto. där va nicke m.fl, och ted ._. , prata inte ens me han. Ah de va fett tråkigt så vid halv  11 eller ngt stack ja o krille till bågen typ. tråkade . bajsaaaaa. lhjldfgsd.

och ja ska fucka de här, sjunga e inte min grej, inget går som jag vill. gitarr är VERKLIGEN inte min grej , och att försöka få folka tt gilla mig / va min vän är inte heller min grej. och jag pallaaarrr inte försöka för ja känner mig bara sämst. så vem fan bryr sig egentligen. fuckar de här nu, orkar inte mer. det får bli som det blir o ja får må som ja mår men ja palllar seriöst inte mer. känns så värdelöst o försöka när man bara blir nedtryckt ändå.  åt helvete med det.

dricka sprit o hålla käften (Y) .

träffade niklas i gård åxå <3333333333333333

ehh

i lördags vart de chillkrök hos maxiboy. Trevligt trevligt och lite gay hångel också. Kom hem runt 2, vid 4 smsa kevin, och jag gick ut och mötte han, så fick man sovsällskap också, väligt trevligt du.



Upp på morgonen, vid typ 3 åkte kev till stan och jag till ekerö, te robert o eddy. MInns inte vad vi gjorde men de har inte md saken o göra. Sov där för jag orkade inte åka hem, och åkte direkt därifrån till skolan, utan smink och allt. mysigt.
Kristoffer ringde o sa han skulle te stan, så ja åktehem efter segaste skoldagen, duschade, och sprang till stan. Va m krille, zacky (stavning) och sebbe typ.

fan, sånglektion och grejer. och sen lite annat skit. som får mig att jag hade någon annans hjärna, i någon annans kropp på någon annan plats på jorden. godnatt.

Dead by april 14/5 debaser

AH, va å dead by april igår då. Träffade Kajsa i TC; vi gick runt o tiggde cigg i stan. Hämtade hennes kompis som kom från mora, och sen så började en gaalen tant jaga oss och det va skitläskigt. Sen skulle vi på DBA signeringen på bengans, träffade jimmy utanför och först kände han inte ens igen mig, hahaha fail. Så spelade dom 2 låtar akustiskt, spelade in en på min mobil, skitfint. Sen Så köpte vi en dubbelcd, så signerade dom min arm, cdn och ett kvitto som nu fint sitter på min vägg! Mysigt.  Sen åkte vi ialf tilll slussen , träffade riku och kristoffer, och gick mot debaser där spelningen skulle vara.

Asnice ganska trångt , stog ganska långt fram. Köpte ett DBA linne också, massa mysigt. AH och det va fett bra och fett nice o böev fett svettigt, spec när killen ja stog o lutade mig emot typ mooosade mig, wohooo! Men han va gullig , sen börja ja snacka me dom åxå mwhahah.

Efter stack vi till donken och chilla galet, och kom hem typ runt 12. Trevlig kväll love u guys : D

LIte bilder då, fler och redigerade kommer på bdb snart ,när kajsa har skickat ! <3


Kristoffers rygg o Riku utanför debaser yeeaah.

jag och min flickvän :)<3

woho, autografer, båda bilderna e min arm ^^

jimmie, DBA <3

is it time to let go?

Jag är inte redo,  Jag vet inte om  jag någonsin kommer vara redo att låta dig gå.

Men du måste släppa mitt hjärta. Låta det vara, låta mig gå om jag klarar av det. Håll mig inte kvar i ett löst grepp, vet inte om jag kan ta det. I gave you my heart, because i wanted you to have it. You broke it, and now i want you to give it back. It's just for my own best. But I'll never stop loving you, my angel. You are the one, my only one.

Svek och Rockers

Hade sett fram emot den här dagen ett tag, men den blevh elt fail, men på slutet blev den rätt okej ändå.

igår, fredag, va jag med hanna. Vi köpte en vodka o satt på en busshållplats i blackeberg och drack halva var och va skiiitfulla. Hahaha. bästa ever. Sen tog vi taxi hem för 80 spänn ist för 180 som de kosta egetnligen.Awesome, sov hos mig.

Idag åkte vi till stan, satt p plattan me Kevin o Angelo och folk. Trevligt verre va det ! Sen va de meningen att de skulle va picnic i tanto. Men sen blev ja sur för en grej, och sen kom en kille jag lagt ner alldeles för mycket tid på och visade att han inte alls va värd den tiden. Så jag va inte så jävla uppåt då alltså.Vi åkte till bågen och deppade sönder, sen hade vi tråkigt så vi börja snacka me nå random killar som satt där, och typ snacka me svarten. Dom va skitnice o hade asnice musiksmak och grejer, och sen skulle dom på krogen men vi kom inte in, (oväntat va?) så vi fick hans nummer så blir det feeest med dom någon dag! Skitnice blir det. Men han hade flickvän. men ja ger upp att hitta killar nu, kompisar ska det vara. Pallar inte mer skit och sånt, man mår bara fett dåligt. Precis som svarten sa, det gör bara ont. sen satt han o svamla aslänge om att han älskad emig i nöd och lust och vad ja än gjorde och hur ja än betedde mig så skulle han alltid finnas där o älska mig o hjälpa mig. Sen blev han gripen av polisen. Woho.

Så dt blev rät okej. Även fast ja typ gett upp på massa saker nu. Kärlek är inte min grej, jag duger aldirg. Men har fan vant mig vid det nu. :)


blbalaabl

snor en sån här från sophias blogg bara för ja inte har ngt vettigt alls att skriva.

Dagens vill ha: <A3
Dagens klädsel: trasiga ljusa jenans, sönderklipp tröja, kevins tjocktröja.
Dagens frisyr: emolyggg
Dagens händelse: skola, donken på idrotten med giraffsex och fäktning, skolsyser, radiosakimojs.
Dagens låt: Sophisticated ladies
Dagens planer: redan avklarade
Dagens saknad: e
Dagens dummaste: JAG ÄTER FÖR LITE
Dagens sjuka: förkylning
Dagens drog: e
Dagens roligaste: giraffsex
Dagens favorit: gitarren!
Dagens köp: GLASS!
Dagens godis: nej.
Dagens humör: trött men helt okej glad

WOHO

tobbe gjorde mig precis döv i telefonen (y)

PUNKBIATCH

Skola idag, sen stan me jessi lisa elise, typ. Köpte töjning typ. Sen träffa ja Krille o Angelo och gled ruuunt, satt i kulturhuset och ritade på ciggisar och gjorde hål i dom och var allmntbarnsliga. trevligt som fan va det :) ÅKte, hem, sen ner till lokalen, tog sällskap med andih hem, mysigt som vanligt.

och min dag går fortfarnde att beskriva på några rader. måste duscha. puss

Trött som faaan.

happ,  blev fest på kvällen i lördags då, med maxiii. Och sen hittade jag ngn dude som jag slagga hos. Dagen efter satt vi i bågen ochsådär, sen kom max och jag köpte mat på BK för enkronor, woho!.  Sen åkte vi bara hem till han och sådär, satt och spelade ett lvl spel på hamsterpaj, kom till lvl 79 iaf, fett duktigaa!

Och min pappa är sur på mig för ja sover hos massa olika killar jämt. Men daaahsjfshsl Kan han bara sluta bryyy sig. Han får ta det när vi bor långt åt helvete och jag inte orkar åka fram och tillbaka jämt.

Ja är frkyld men ivkäll blir det sång och jag får göra så gott jag kan iallafall. Har installerat min nya jättesöta trådlösa mus nu också, awesome! Det var inte svårt. hhöhö.

grattis till miiiig, 17 år

IGår då så vakna ja hos Kevin, åkte hem,  sen messade Max, och vi åkte till tanto sådär. Där träffa vi Ted & Alex o Johanna och en till. Sen skulle dom te krogen men Tedi va snäll pojke o följde inte med inför våran skull. Så vi tagga tebax till tanto, hittade folk med gitarr och allsång, Ted hitta ett rör, som han bröt av på mitten och sen sprang han runt och fektades med folk, hahaha.
Va rätt chill och sådär.

De första minutrarna som 17åring satt jag och hade serious business med Ted. Behöver inte gå in på vad eller vrför. Sen fick jag hedersplatsen på den sunkiga skrivbordsstolen som någon hade släpat dit.  SÅ sjöng random människor för mig och allt va frid och fröjd, sen sov jag hos Ted. Det va jobbigt.

Ah gick upp, åkte o solade me ted o alex, åkte he,m , käkde, fick presenter ( typ en trådlös ddatamus, twillight bok, pengar, och töffsar, hahah) japp och sååå ligger de till. nu ska ja sminka mig .puss

Valborg

Träffade Kajsa, Nicole, Joni, Bea, Anton o nåra till i rålis, vi satt och drack min cider, grillade litegrann, och sådär. Sen så kom vi på att vi ville ha öl så vi gick bort till några för att tigga lite. Så kommer en tjej framrusandes till mig från ingenstans o ba kramar om mig? Hhahaha, hennes polareb a "Hon är lesbisk" Så stog hon o snacka om att ja va fett söt o hade fett fint hår, och att vi skulle ha massa öl, så vi fick 3 halvfulla redan öppnade, hahahha.  Sen trodde dom inte på att jag va 17 år. Ifs e ja inte det förens imorn, men ändå! Dom trodde typ ja va 15. Ledsen hest. Sen blev de kallt,
vi åkte mot tanto och träffade Sofia, Rasmus, MAx, och Bella påvägen, trevligt. Va inte i tanto sålänge, sen stack vi till donken, käkade lite, sen åkte jag och Nicole pendeln, hon skulle hem och jag hamnade hos kevin :)

Blir att vänta på att min bror har pluggat klart, sne käka, ut o testköra moppen med honom, sen träffa bibbi typ. Skeejjjtaa!!!: <3  Har börjat skissa lite på min tattoo också som jag fått lov av pappa att göra :)
bye

RSS 2.0