hmm

Jag fattar inte hur du kunde göra sådär. eller kan. Jag fattar ingenting. ? :S För det du säger hänger inte alls ihop med vad du gör så ja har ingen aning om vad jag ska tro och du gör bara allt så jävla mycket svårare.

kom hem från peace idag o de va helt stört, berättar om det imorn. men kanske inte om dom störda grejerna för d'e private stuff .  nu ska jag sova i en RIKTIG SÄNG!  godnatt.

PEPPA PEPPA PEPPA

jag och mina pengar vandrade ut på stan idag och införskaffade vissa nödvändigheter. Det blev
* leopardstrumpbyxor,
* batteri till mobilen
* batteri till kameran
* minneskort till kameran
* skor (mweahuahuahuahuahau)
* och en piercing ! pappa bestämde sig genast för att inte prata med mig på två veckor, men jag lider inte, för jag kommer inte vara hemma !

Blir peace imorn, och jag har grov beslutsångest när de gäller skor att ha med mig. men det löser sig väl.
PEPPA PEPPA SOM FAAAAN !!!! .
Sen blire Tea veckan efter om det blir som planerat. Och sen hultan, yaaaaaaaaaaaaay ;D


jag luktar svett o måste  packaklart o bestämma skor. byebye på ett tag ;D

Artiga, äckliga och hårda ska brudarna va!

ehm , ja dom människorna från torsdagens fest hos sofia kom även på fredagens fest hos sofia, massa trevlig midsommar var det, inte så sommrig dock. Sova i soffan o sen upp tidigt as hell och bli medtvingad till rågsved av folk jag "kännt" i sådär 10 timmar, awesome! Men det va pissroligt och pissroliga folk, stannade där tills idag, kom hem för kanske 1 timme sedan eller något. En massamysig helg med tjejsnack, killproblem, skratt, myspys, bråk och tårar. Och en jävla massa fylla.
och en jävla massa nytt astrevligt folk!

Och nu är typ hela somamren planerad.
24-28 juni - Peace and love med Elise, Pirre, Martin o massa ! <3
29 juni-8 juli - Jag & Tea  på värmdö, näckbad o grejjor !
8-11 juli - HULTSFRED om jag lyckas styra upp pengar, med Pirre, martin , tea o folk! Awesome.

Sen blir det att träffa maja när hon kommer till stockholm nästa gång, tjockholm *

Så varsegod att roa mig från den 12 juli till den 24 augusti så blir ja massa lycklig !
nu ska ja duscha och min halls är cp o gör ont o Emil är helt kn'pp och Emanuel blir sur den ända gång ja ger fan i o va negativ mot honom, och pirre är sötig och mysig.

puss <3

Hardcore Superstar!

Vaknade upp hos Niklas, han skulle till jobbtorget så jag åkte hem kl 1, fixade mig och allt sånt och vid kanske halv 6 åkte jag mot stan och mötte upp Unner, så åkte vi till grönan för att invänta hardcore superstar. Fett länge sen man träffade den fittan, men han va trevlig. Det va allt möjligt folk där, alla man ville träffa o alla man inte ville träffa alls. Förutom en pojke som saknades då, men jaja. Det var asnice, och Tack till den skitsnygga bruden bland publiken som fixade plats åt mig längst fram! Tack så jävla mycket , skitsnällt verkligen! Så jag stog längst fram och jag "bröt mina tuttar" som Jesper (Unner) sa. (LIxom dom belv mosade mot staketet o gjorde ont lixom ; D#)

Me det var riktigt Awesome. Sen chillade vi på grönan i 2 timmar efter för att vänta på Unners farsa som va skitseg. Sen åkte jag ändå bara hem så det va helt värdelöst att ja gjorde dt, m en lite snäll får man väl vara ibland när han gett mig cancer o grejer. (cigg).

Btw stog det en assnygg kille bakom mig. Jag blev lite kär :')
and here comes som pictures baby, från min 3 år gamla digitala kompaktkamera som är pajj, och som inte tar bilderna när man trycker på knappen. Men ändå.


(tryck på bilderna fan)

NU blir det sova, och piercaren och fest imorgon! puss



wacked.

Va i rotebro med mikko , anton o några i... söndags? Sov hos kevin iallafall, kungsängen, andra linjen, haha ljobbigt. På måndagen hade vi filmkväll hos jessica, såg "she's the man", roligaste filmen ever man garvar sönder. Sov där, och sen dagen efter åkte jag till min psykologsak vid halv 3. Sedan mötte jag max, fixade cigg, åkte hem, fixade mig, och så (igår va de här alltså) åkte jag o hanna o linnea och några till Igelboda, nånstans långt utanför Nacka , landet helt enkelt. Fest med massa småbarn typ? :S Men det va gratis dricka. Hittade även en jättefin tröja i hannas väska som hade okänd ägare, så dess nya ägare är jag! :D . Sen åkte jag o LInnea vidare till råcksta o det blev helt wacked , slutade md att LInnea försvann, jag sprang panikslagen ut ur lägenheten, blir hämtad av niklas för ingen svarar i telefon, o sen ringer polisen mig, . Usch, det var inte kul alls. och nej, jag  har inte gjort ngt dåligt, polisen ville bara kolla så jag var i säkerhet  ochberätta en annan sak.
Så jag sov hos niklas . Vi garvade hela natten. haha. hahah.

halbalbabahabhbah

MIna päron har fått fnatt. Min Morsa har gått med på att följa med mig och pierca mig ?!+?!?!!?! ( :OO:O:O:O:O:OO:O:?!?!??!?!?!!?!!?!??!!?)))  och min farsa har fått för sig att min nya utetid är halv 3 ?!?!?! :O:O:O:O
jag fattar INGENTING. Men okej visst, jag klagar inte alls :D:D:D:D inte likt dom bara.

Helgen va seg, i fredags va ja me max o vi gjorde ingenting, igår va jag hos min faster på nån släktgrej med mina jättelånga jättegamla kusiner o massa annat folk ja inte ens vet va dom heter som j a tydligen e släkt med på ngt vis. Men det va ju bra, eh..  nånting.

Jag ska möblera om mitt rumm wihuoooooo :Dm men nu ska ja gå o äta frukost för åsn ahär oseriösa inlägg e så ovärda alltså !

Skolavslutning

Jag och Elise drog i oss en halv vinare runt kl 9 på morgonen, sen hade vi skolavslutning. Det var ju en upplevelse i sig. Vi fick glass och rån, hahaha. Sen fick vi betygen, jag fick 2 MVG (Medieproduktion, Multimedia) , 4 VGn (Svenska, Engelska, datakunskap, matte) och 2 Gn,  (samhällskunskap, idrott)

Sen åkte vi ltill vällingby o fixa cigg, sen åkte vi till Jessica och åt mat, sen åkte vi tillbaka till vällingby och träffade Linnea och fixade dricka, sedan åkte jag hem till Elise och så. Vi åt lite, kollade på tv och sådär. Lisa kom vid typ kvart i 7 med moppen, vi sprang till bussen som gick 10 i sju. Vi kom till kristineberg nån tid, då va Tollen med oss också. Där va massa folk, Jenny & co, Elvira, sofia, fredrik, bruno, erik, o massa andra från klassen, massa ekeröbarn, och sedan kom även filip o louie. Vid typ 10 drog jag till tanto, och sällskap med bruno som skulle hem. Min bror mötte mig vid stationen, så gick vi dit tillsammans. Där träffade jag Anton, och så snackade jag med sofia om en copywrightbild typ , haha. Gick iväg o snacka massa med Julis om viktiga grejjor och sådära. Sen efter ett tag så följde alla från Kristineberg efter mig o kom till tanto, mwhaha snacka om makt (A). Nejmen, det va trevligt. Så hände massa grejerj o blabalbalaba.  skitsamma.

Fick sällskap metollen hela vägen hem, va hemma runt halv 3 ungefär. Trevligttrevligt.





NEJ LISA JA TÄNKER INTE TA BORT BILDEN HÄRIFRÅN ! <3

och vad händer ikväll? det är pissväder.

Vitabergsparken :D

ÅKte itll vitan igår då. Mötte Elise i Bromma vid halv 9, vi tog tuben och hoppade av i slussen. Först hade vi jättepriblem med att hitta busshållsplatsen, och sen när vi väl hittade den så är vi så smarta så vi åker åt fel håll, vilket vi inser när bussen kommer till gamla stan. Så då va det bara att hoppa av o åka tillbaka. Men vi kom fram tillslut iallafall.

Louie va där, och han kände dom som vi kände konstigt nog, + philip . Läskit. Men det va astrevlig och sådär, elise var väl lite för jättefull kanske, men det gör ingenting ;). Sen tabbade vi oss så snutjävlarna hälde ut hela min oöppnade vodka för 190 spänn, jävla horor seriöst! Ska döda dom aso.

Aja runt halv 1 - 1 började jag och elise åka hemmåt, vi stannaar på Donken ofc, där träffade jag henke! Fick en puss och allt. Men det var trevligt. Sen ringde Louie (som tydigen hade sparat mitt nummer vilket jag inte hade en aning om så jag blev fett chockad :S)  Och undade vart vi tog vägen, han hade tydligen varit på ett "toalettbesök" när vi gick. men vi bestämde att vi skulle ses i tanto någon dag och säga hejdå där, haha.

Sen bar det av hemmåt, fick vänta på bussen i 40 minuter men det funkade. Kom hem typ halv 3 :)




en louie och en tobbe.




mwhihihi.

I try anyways.

Åt helvete IGEN :D  Alltid samma sak, precis som att allt upprepar sig.  It's history repeating on and on.  Förstår inte vad som är fel. Men det lär jag väl aldrig fatta. Hahahaa.
HAHAHAHAH JAG ÄR SÅ FÖRBANNAT MISLSYCKAD OCH MIN BLOGG ÄR SÅ JÄÄÄÄVLA SORGLIG HAHAHAHA HAHAHAHAH . shit. ja ska bli så jävla full imorn så de finns inte. och på torsdag. o hela jävla lovet.
helvete hahahha
ahahahahahahaha


SHIT KAN NÅGON SÄGA VAD DET ÄR FÖR FEL PÅ MIG SÅ JA KAN GÖRA NÅGOT ÅT DET INNAN JA FUCKING HÄNGER MIG ?!:D:D:D:D:D:D:D  fÖR JA ORKAR INTE MER !!!!!!.

hejdå

mf

Blev att jag och max åkte till tanto, bara vi 2, satt o hade lite serious talk och så, sen så blev vi "inbjudna" till några, så vi satte oss och värmde oss vid deeas engångsgrill. KOm fler o fler folk som ville värma sig, och jag lovar att typ 90 % av alla som va i tanto igår va 16-17 år. haha. OCH MAX VA JÄTTEFUUULL HIHIHI.  Men det var astrevligt faktiskt, blev att jag sov hos nån jävla kille, hans polare (Som sov på våningen under) va mycket snyggare än honom. Ah, den snygga polaren hade typ fått i sig tjack utan att han visste o det. Så han gick runt och petade på allt och alla. Herregud. Ah den andra duden han va fett jobbig o höll på o pilla på mig o massa grejer o låg på mig o kunde inte låta mig vara, så tillslut sa jag åt honom att han skulle flytta på sig för att jag fick cellskräck. Då blev han lite ledsen:(. Men jag gav igen på ett riktigt bra sätt , tycker jag.

ÅKte hem , tar ju typ 503803853 år o åka därifrån , men iallafall. Segt som fan. Mötte iallafall sofia i brommaplan tror jag det var, jag va lite borta. Det va ju trevligt o få lite sällskap. Nu sitter jag och oroar mig över andra problem, som egentligen inte behöver oroa sig för. Det är bara o glömma allt o inse att man inte duger, så försvinner alla problem utom just det att man inte duger !. Woho.
Jag orkar faktiskt inte. Alla är så jävla falska.

Igår var det fredag.

Försov mig, vaknade när min buss gick. Kom till skolan kvart i 12, vi gjorde klart musikprojektet och vid halv 3 åkte jag och Elise till gård o fixade dricka och så, sen käkade vi på subway, awesome! Hade inga planer för kvällen mer än att jag möjligtvis skulle träffa emil. Men sager fuckade upp sig, så jag åkete hem.

Vid 8 messar max o ja åkte till han på cillkrök med lite folk. Runt 11 bestämmer vi att jag ska åka hem till Emils kompis i Mariatorget, så jag åkte dit. Det var trevligt. Och mysigt. Och stört. Blev ialf att jag åkte med Emil hem o kollade på Goodnight Cleveland (hellacopters movie) , äh... ja. Va ska man säga, kan inte säga att jag vet vad filmen handlar om men.

Men de va mys och jag fuckade mig som vnaligt men det är lugnt. Söt pojke :):) .
KOllade AIK fotboll på morronen, sen åkte jag hem vid 4.

Och nu blir de tydligen inget tanto ikv. Så, tråk kväll för mig då. Tråkigt värre du, haha.

En kväll i Juni

Det tar ungefär tre dagar för mig att förstöra saker. Då menar jag alltså inte fysiskt.  Det suger lite. Jag känner mig dålig :(

Idag har vi spelat in cp störda radioprogram. Men det  var väl kul . Snart är det sommarlov. Sen är det HardCore SuperStar. Sen är det Peace And Love.  I helgen ska jag kröka hade jag tänkt. Kröka med mig?
Jag skulle kunna vara glad. Om du skrev till mig! Och om jag slutade göra bort mig, så du slutar tro att jag är ett cp. För det är jag väl inte? Eller är jag? Jag vet inte. Jag vill kolla på film.
Men jag vill att du ska skriva först.
JAG SITTER HÄR O VÄNTAR HALLÅÅÅ??"?!?!?! SKRIIIIV DÅÅå!!!½!!! Vad exakt är ditt problem. ?! -

hejdå

RSS 2.0